Busa med mig? KIK: Zannasex, Sverige

Hej! Jag är en svensk liten kåt och glad tjej på 25 år som älskar sex .. . Är ute efter att ha lite roligt och tjäna lite pengar på lite heta tjäänster 😉 Mina priser är standard för branschen! Klär mig alltid sexigt eller efter kunds önskemål ;P Träffar enbart skandinaviska eller internationella business män över 30 !! * Spruta på mig? slicka mig? knulla mig? bli avsugen av mig? Vanligt sex 30/60 min? Titta på när jag blir knullad av min kille? Trekant? Nån fetish? Eller bara vanligt sällskap för en dag/kväll/natt? jag är öppen för förslag efter överrenskommelse och pris! (INGET analt & ALLTID med Kondom) Skicka ett meddelande med vad du vill ha och vad du vill göra för kul me mig så får du ett prisförslag och därefter kan vi boka upp en träff, men jag vill bli knullad av snygga killar och tar inte vad som helst och känner att jag kan una mig att välja vilka kunder jag vill träffa! Skicka ett meddelande här eller på KIK så får vi se 🙂 BOKNINGAR GÖRS ALLTID NÅGRA DAGAR I FÖRVÄG!! KIK: Zannasex Tel nr: 0729362664 / Puss & Porr Zanna

Detaljer

Staden: Norrköping, Östergötland Förhållandestatus: Kandidat Orientering: Heterosexuell Längd: 150 - 155 cm Hållning: Normal Utbildning: Grundutbildning Hårfärg: Mörkblond Rökning: Ingen BDSM: Ingen Storlek på koppen: C75 Rakad: Ja Piercingar: Ingen Tatueringar: Ingen