Det är jag som är Cornelia – en snusktokig nymfoman – en oralfixerad slampa.

  • Homepage
  • >
  • Götaland
  • >
  • Det är jag som är Cornelia – en snusktokig nymfoman – en oralfixerad slampa.

170 cm lång med 75 välplacerade kilon. Stora bröst; 80E. Knullrufs upptill. Buskigt men ansat nertill. Jag är väldigt förtjust i att suga kuk. Jag tänder mer på att suga utan kondom än med, men det förutsätter att du är fräsch och nytvättad – vilket jag för övrigt räknar med att du är ändå! =)Du får gärna komma i min mun och i mitt ansikte.För träff, kontakta mig med ett sms eller mail där du presenterar dig och dina önskemål.Sms och mail utan information om dig och dina önskemål besvaras ej. Jag vill att du till åldern är minst 25 och högst 55.Ett trevligt humör, mycket god hygien, total diskretion och respekt är självklarheter för oss båda.Det är också viktigt för mig att du är nykter och rökfri under vårt möte. Ha en skön dag! 😉

Detaljer

Staden: Götaland, Mariestad, Västra Förhållandestatus: Kandidat Orientering: Heterosexuell Längd: 150 - 155 cm Hållning: Slim Utbildning: Utbildning på gymnasienivå Hårfärg: Blond Rökning: Ingen BDSM: Ingen Storlek på koppen: D80 Rakad: Ja Piercingar: Ingen Tatueringar: Ingen