En indiska BBW kvinna med det lilla extra.Älskar sex. Har testat det mesta…

  • Homepage
  • >
  • Åhus
  • >
  • En indiska BBW kvinna med det lilla extra.Älskar sex. Har testat det mesta…

Hej alla nordiska män där ute Jag är heter Ida och är 31år. Bor i Jönköping. Är adopterad ifrån Indien. 155 lång, har halv långt svart hår, bruna vackra ögon och vackert leende som kan förtrolla vem som helst. Äkta dd kupa. Som person är jag glad, har alltid ett leende tillhands, nyfiken, och lättsam och öppen. Du får jätte gärna bära kostym eller kavaj. 😉 Har testat det mesta och vet vad jag kan tänka mig ställa upp på och inte.Min specialitet är att suga kuk, så att du vet det 😉 Eftersom detta är en hobbyverksamhet så ska detta skötas seriöst ifrån alla parter. Det är respekt som gäller!! Jag ser helst att vi ses innan som på en dejt, innan vi bestämmer oss för att gå till det mer intima. Väljer mina kunder med omsorg osv.Även diskretion är viktigt!!! Har sambo. Respektera det om inte låt bli att höra av dig. Alltid kondom!Du får gärna slicka mig! Vill du kontakt mig så sms först och främst! Skriv gärna lite om dig själv. Till exempel vad du vill att ska tilltala dig till för namn, ålder och vart du bor. Så är chanserna större att jag svarar!!! Samtal tas emot dem tiderna som står!! Pratar du in meddelande så uppge ett telefon nr. Min arvode 30 min 15001 tim 20002 tim 4000Ingen rabatt eller snabbisar! Min tjänster är många. Men helst av allt ger jag dig gärna en GFE upplevelse! Jag har ingen egen bil. Så det gäller planering osv. Även kostnader för tågbiljett m.m. står du för. Jag gör enbart outcalls!Puss o kram Ida

Detaljer

Staden: Åhus, Skåne Förhållandestatus: Kandidat Orientering: Heterosexuell Längd: 155 - 160 cm Hållning: Ställ in Utbildning: Högre utbildning Hårfärg: Brun Rökning: Ja BDSM: Ingen Storlek på koppen: D80 Rakad: Ja Piercingar: Ingen Tatueringar: Ja