Fröken väntar på dig på kontoret i City, kom förbi även på Skype

Hej mammas busiga pojkar! Har du fuskat och skolkat från en lektion? Kom till fröken så ska jag se till att du får vad du behöver.Med mina stora härliga bröst och mina nätbeklädda lår som kan bensaxa dig,o gör dig en lektion du sent ska glömma 😉 Vill Du Ta En Snabbis Under Lunch Och Sen In Till Kontoret Med En Hemlig Leende?Men Var inte blyg, kom som du är, Moster är snäll men sträng!Även STORA NALLAR och ÄLDRE GENTLEMÄN Tar jag gärna hand om!Jag ska lära pojkar att suga och leka med mina finna äkta bröst och känna din tunga i stjärten. Om du är duktig så kan moster mera! t ex lära dig dricka duktigt!Jag tar emot alla snälla pojkar oavsett utseende, ålder (från ** år och upp) tveka inte.. och kom !Vill du ha en sträng och sexig Madame i högklackat,skinnstövlar och nylonstrumpor? Madame kan vara mycket *ävande och straffa dig om du inte lyder!Eller vill du ha en mamma som tar hand om dig, jag gillar också *amas och kan ta hand om dig med mjuk hand.Dominans Strap-on fotälskareFacesitting *reteraremammas pojkarTUTTLEKARmassage för hela *oppenDiplomerad massös med egen massagebänk!Du får inte knulla mig analt, men jag knullar gärna dig! Jag har en FINT FIFFI Även Hantverkare med STORA verktyg och *å spikar är också välkomna!Om du vill ha annat så får du höra av dig! ***** snabbisar***** ** min***** * tim**** camshow eller telefon*SÄLJER MIN NYA SEXIGA BILDER o trosor Har du svårt att komma till mig så finns jag även på Camshow (Videosamtal)VIBER ÄR LÄTTAST ATT NÅ MIG PÅ,PUSS;))ICQ @*********VIBER +***********WhatsApp +***********kik Matilda******Ring mig så kan jag hjälpa dig komma igång med en het och porrig Camshow, jag ha en lösning till din utlösning ;)Incall/ Outcall centralt även hotellbesök.måndag – fredag **-**.**KONTAKT:

Detaljer

Staden: Hallstahammar, Västmanland Förhållandestatus: Kandidat Orientering: Heterosexuell Längd: 165 - 170 cm Hållning: Normal Utbildning: Högre utbildning Hårfärg: Svart Rökning: Ingen BDSM: Ingen Storlek på koppen: C75 Rakad: Ja Piercingar: Ingen Tatueringar: Ingen