Göteborg på söndag

Hej!Jag heter Mia och är en trevlig och sexgalen tjugofemårig tjej från Göteborg. Som person är jag omhändertagande och njuter av vara observant på hur jag kan tillfredställa människor jag möter. Naturligtvis tycker jag också att det är skönt när andra är omtänksamma eller att t ex bli slickad eller knullad till orgasm. På söndag 8/7 kommer jag vara hemma i min mysiga lägenhet i Göteborg och vill gärna få besök och en skön dejt. Priset är tretusen kronor per timma då ingår allt utom extremt hård bdsm och scat. Jag suger och sväljer utan kondom. Samlag och analsex har vi med kondom eller så betalar du tusen kronor extra. Jag önskar att endast du som är intresserade av att träffa mig nu på söndag ringer. Om inte får tag på mig direkt så skicka ett sms så hör jag av mig så fort jag kan. Jag kommer att ha på telefonen from kl 21 på lördag. Många kyssar, Mia

Detaljer

Staden: Höganäs, Skåne Förhållandestatus: Kandidat Orientering: Bisexuell Längd: 160 - 165 cm Hållning: Slim Utbildning: Högre utbildning Hårfärg: Brun Rökning: Ingen BDSM: Ingen Storlek på koppen: E85 Rakad: Ja Piercingar: Ingen Tatueringar: Ingen