Het, ung, svensk tjej i Stockholmsområdet

Hej!Är du man eller kvinna från norra Europa är du välkommen att kontakta mig. Det jag kan erbjuda dig är en het brud som älskar sex! Jag öppnar dörren oftast klädd i kort kjol och stay-ups, eller försöker matcha dina önskemål så långt som möjligt. Sex i olika ställningar, sköna avsugningar, slick och upphetsande kyssar toppat med GFE. Jag har en porrig kropp, är slank och har stora bröst.Jag har möjlighet att ta mig till dig eller ses på hotell. Annars är du välkommen till mig, 10 min norr om Stockholm C.***Observera följande innan du kontaktar mig:* Svarar ej på dolt nummer* Jag har ofta saker för mig – messa gärna för förenklad kontakt så ringer jag upp så fort jag får möjlighet* Våra träffar och dina uppgifter behandlar jag med fullständig diskretion – och förväntar mig detsamma* Allt görs med skydd* Analt är inget för migJag ses för minst en halvtimme hos mig eller om du bor i närheten. I annat fall får jag be dig boka minst en timme. Har möjlighet att resa.Puss!072-398 75 16

Detaljer

Staden: Timrå, Västernorrland Förhållandestatus: Öppet förhållande Orientering: Heterosexuell Längd: 165 - 170 cm Hållning: Slim Utbildning: Utbildning på gymnasienivå Hårfärg: Blond Rökning: Ingen BDSM: Ingen Storlek på koppen: E75 Rakad: Ja Piercingar: Ingen Tatueringar: Ingen