Jag älskar vad jag gör och jag gör det med nöje och mycket EROTIK , att veta att vår tid tillsammans kommer att vara en utmärkande , helt unik och intim upp

  • Homepage
  • >
  • Kista
  • >
  • Jag älskar vad jag gör och jag gör det med nöje och mycket EROTIK , att veta att vår tid tillsammans kommer att vara en utmärkande , helt unik och intim upp

Hej killar , jag heter MONY . Låt mig berätta några trevliga saker om mig .Jag gillar att njuta av livet och göra trevliga och roliga saker .Jag är väldigt öppen för trevliga samtal om livet och människorna .I am easy going flicka , alltid positiv och jag inte gillar att göra saker i all hast .För mig är det mycket viktigt att du gillade mitt företag och hade en trevlig upplevelse .Vi kan ha skön sex i olika possitions , oralsex , några varma striptease ,kroppen till kroppsmassage där du kan känna min mjuka hud och mina stora bröst .Jag kan vara mycket stygg när vi är i sängen : DFör en trevlig tid med mig ringa eller skicka mig ett sms och vi kan fixa en tid . Stor puss från MONY .

Detaljer

Staden: Kista, Stockholm Förhållandestatus: Kandidat Orientering: Heterosexuell Längd: 160 - 165 cm Hållning: Slim Utbildning: Grundutbildning Hårfärg: Brun Rökning: Ingen BDSM: Ingen Storlek på koppen: A80 Rakad: Ja Piercingar: Ingen Tatueringar: Ingen