Jag är en sexig, söt 31 årig tjej i Göteborg som har en kvinnlig, lätt mullig, kurvig sexig kropp och stora naturliga fina, fasta bröst (E kupa).

  • Homepage
  • >
  • Kristianstad
  • >
  • Jag är en sexig, söt 31 årig tjej i Göteborg som har en kvinnlig, lätt mullig, kurvig sexig kropp och stora naturliga fina, fasta bröst (E kupa).

Hej du Glade och Generöse Gentleman!Läs igenom all info innan du ringer mig.Erbjuder både incall och outcall i Göteborg.Vem jag är; En söt, snygg, trevlig, charmig och sexig tjej som fyllt 31 år. Jag har ganska långt mörkblont hår nedanför axlarna. Min kropp är 175cm lång, svagt mullig/kurvig, kvinnlig och proportionelig med stora naturliga, fasta, FINA bröst 80E (DD). Jag är hel rakad där nere, fräsch och trång brukar jag höra.Jag är nöjd med mitt utseendeoch får ofta komplimanger både över ansikte och kropp.Jag är en väldigt social person och jobbar som eskort för jag gillar spännande möten med män, för mig handlar det inte bara om ren sex och pengar utan det ger mig mer än så. Jag gillar att lära känna nya personer och älskar den njutning som man ger varann. Jag är mjuk och varm som person och ger gärna Girl Friend Experience (GFE). Många frågar mig om jag kan bli upphetsad även om jag inte känner attraktion för personen i fråga och helt ärligt så räcker det att mannen tänder på mig och smeker min kropp för att jag skall bli upphetsad. Jag gillar mycket beröring och förspel och gillar såväl att ta initiativ som när mannen gör det.Gillar lika mycket att FÅ njutning som att få GE ….till DIG….det är Njutning för MIG!Jag är öppen och social av mig och gillar att träffa nya människor och binda kontakter.Gillar det goda som livet erbjuder och därav; sexMina Arvoden; 2.500kr för 30 min – 1h3000kr för 1-2 timmar800 extra för analsex om du inte har väldigt bred då ja inte gör analt!Observera att mina priser INTE är prutbara! Har inget speciellt pris för en halvtimme el bara oralt. Du betalar för min tid och sällskap och inte för själva tjänsten Det som sen sker mellan dig och mig är bara upp till oss båda. Stamkunder får 500kr rabatt från och med tredje dejten.Du får komma hur många ggr du vill under vår tid. Skyddar oss självklart vidoralt och samlag för att va på den säkra sidan (kan ge oralt utan om du har intyg på att du är frisk) annars diskuterar jag inte oralt utan skydd. Men har extra tunna kondomer så brukar höra att det inte är stor skillnad med kondom.7000 för en Helnatt ca 12 timmar inkl sömn.För att boka träff är det bäst att ringa så fort du vet när du vill ses! Helst med god framförhållning men kan också ta emot bokningar samma dag om jag är ledig med helst två timmar i framförhållningJag är selektiv i mitt val av män och träffar bara trevliga, fräscha Svenska/Europeiska/Adopterade gentlemän eller Engelska/Amerikanska affärsmän som jag har lätt att kommunicera med och som har ett jämställt synsätt och respekt för kvinnan.Om DU stämmer in på min beskrivning och JAG känns tilltalande för dig så ring mig från ett VISAT nummer på 0704 05 48 35 Besvarar alltså INTE från DOLT nr för att ELIMINERA OSERIÖSA personer och svarar på sms i mån av tid men bokar självklart ALDRIG via sms så ring hellre om det är första gången du tar kontakt med mig!Väntar på att höra från digPuss Sara

Detaljer

Staden: Kristianstad, Skåne Förhållandestatus: Kandidat Orientering: Bisexuell Längd: 170 - 175 cm Hållning: Ställ in Utbildning: Ingen utbildning Hårfärg: Blond Rökning: Ingen BDSM: Ingen Storlek på koppen: D80 Rakad: Ja Piercingar: Ingen Tatueringar: Ingen