New star in town – Brazil beauty – and you will be pleasantly surprised when you see me.

  • Homepage
  • >
  • Sundsvall
  • >
  • New star in town – Brazil beauty – and you will be pleasantly surprised when you see me.

** På tillfälligt besök i Göteborg **Jag är och hälsar på ett par dagar i Göteborg.Som ett tillfälligt erbjudande så kommer jag att ta emot ett fåtal bokningar på en timme för 3000 kr. Det priset gäller bara så länge den här texten är kvar i annonsen.Jag har också möjlighet till incall under de här dagarna.** Presentation **Jag heter Angelina Lopez och jag vill gärna träffa dig.Jag är 24 år gammal, kommer från Brasilien men är uppvuxen i Sverige och jag pratar flytande svenska, engelska, spanska och portugisiska.Jag kan vara din latinska skönhet som visar dig saker du aldrig har fått se eller uppleva tidigare. Jag kan föra mig i alla sociala sammanhang och känner mig lika hemma på en krog med 2 stjärnor i guide Michelin som i ditt sovrum. Du kan vara säker på att du är nöjd när vi skiljs åt och kommer att längta tills nästa gång vi träffas igen. Du vill säkert få veta Brasilianskors hemlighet i sängkammaren? Träffa mig så får du veta!Jag kan vara din sexiga sekreterare, din stränga lärarinna, din mjuka flickvän eller nymfomanen du aldrig trodde du skulle träffa under vårt möte. Jag är alltid ren, fräsch och välsminkad. Jag anpassar min klädsel efter dina önskemål och kommer alltid med sexiga underkläder. Jag har Stockholm som utgångspunkt, men kan lika gärna besöka dig i Göteborg eller Malmö om du betalar eller bokar resa åt mig i förväg. Minsta bokningstid är 2 timmar och jag du måste boka mig minst 24 timmar innan, endast outcall hos dig eller på hotell. Jag är rök- och drogfri.Vi kan gärna ta ett glas vin eller champagne tillsammans när vi träffas, men jag träffar inte någon som är påverkad av alkohol eller narkotika. Om du inte kan betala de priser som står i annonsen så är det bättre att du ringer till någon annan mig.Mitt telefonnummer är 0723-046287My name is Angelina Lopez and I would like to meet you.I’m 24 years old, I come from Brazil but has grown up in Sweden and I speak Swedish, English and Portuguese fluently.I can be your Latin beauty that shows you things you never have seen or experienced before. I feel comfortable in all social settings, equally well in a restaurant with 2 stars in guide Michelin as in your bedroom. You can be certain that you will be satisfied when we part and already longing for the next time we meet. You surely want to know the bedroom secret that the Brazil girls keep? Meet me and you will know.I can be your sexy secretary, harsh teacher, soft girlfriend or the nymphomaniac you never thought you should experience when we meet. I’m always clean, fresh and well groomed when we meet. I adapt my clothes to your wishes but I’m always wearing sexy underwear when we meet.I work out of Stockholm but I can just as easy visit you in Gothenburg or Malmö if you pay of book the trip in advance. My minimum bookable time is two hour and I you must book at least 24 hours in advance, only outcall – to you place or hotell. I don’t smoke or use drugs.We can share a glass of wine of champagne when we meet, but I don’t meet anyone who is under the influence of alcohol or other drugs. If you can’t pay the prices listed in this ad – I think it’s better you call someone else.My telephone number is 0723-046287

Detaljer

Staden: Sundsvall, Västernorrland Förhållandestatus: Kandidat Orientering: Heterosexuell Längd: 155 - 160 cm Hållning: Slim Utbildning: Grundutbildning Hårfärg: Ljusblond Rökning: Ingen BDSM: Ingen Storlek på koppen: E75 Rakad: Ja Piercingar: Ingen Tatueringar: Ingen