***OBS! Bortrest, är tillbaka 1juli.. **Undergiven ung tjej, outcalls Gbg/Skåne

  • Homepage
  • >
  • Götaland
  • >
  • ***OBS! Bortrest, är tillbaka 1juli.. **Undergiven ung tjej, outcalls Gbg/Skåne

170cm lång svensk tjej på 23år, väger ca57kilo, fräsch, långa fina ben, solbränd rakad kropp, navelpiercing, några välplacerade tatueringar, C kupa, blont långt hår, söt, snäll och trevlig! och ja det är äkta bilder jag tjänar inget på att vara fejk. Sexuellt är jag undergiven och söker gärna en gentleman som bestämmer och tar kommandot. Känslan av att du har övertaget och kan göra nästan vad du vill med mig gör mig otroligt tänd. Skriv vad du tycker om såsom särskilda önskemål, upplevelser, fetischer, gfe? you name it! Kommunicerar gärna och kommer fram till något som passar båda. Vill du gå rakt på sak eller hellre ta ett glas vin och prata innan så gör jag gärna det. Som person är jag väldigt lättsam.-Kan tänka mig resa längre sträckor mot bra betalning då jag ska känna att det är värt tiden.-Vi ses på hotell eller hos dig-Träffar skandinaviska män mellan 26-45-Innan vår träff vill jag veta lite om dig bl.a. ålder, längd, kroppstyp, ursprung men självklart vad du gillar och vill få ut av mötet med mig:)-Allt sker med kondom för bådas omtanke! Du skall vara nyduschad och fräsch precis som jag. Behandla mig väl med omtanke och respekt. Sunt förnuft kommer man alltid långt på:)-Tillåter även: wet (ger/tar, sväljer ej) sprut (valfritt) sex utan kondom (tillägg 4k) utomhus (nattetid) trekant (en tredje person löser du) övernattning (du föreslår pris)Anledningen till höga priser är för efterfrågan är såpass stor och jag blir därför tvungen att sålla då jag inte sysslar med detta dagligen, hoppas ni förstår och kan ta hänsyn till detta.Nås via PM eller kik: mliss.k /Melissa

Detaljer

Staden: Götaland, Mölndal, Västra Förhållandestatus: Öppet förhållande Orientering: Heterosexuell Längd: 155 - 160 cm Hållning: Slim Utbildning: Ingen utbildning Hårfärg: Ljusblond Rökning: Ja BDSM: Ingen Storlek på koppen: E80 Rakad: Ja Piercingar: Ingen Tatueringar: Ingen