Selena Busty Brunette

Hej!Jag är frán Sydamerika i mina bästaár som är här för att ge dig ditt livs bästa sex upplevelse. Som ni ser pá minabilder har jag en riktig skön och fyllig kropp som du kan njuta av pá alla sättoch vis. Det jag erbjuder är följande : massage med lyckligt slut, avsugning,sex i alla möjliga positioner bara du sätter gränser, säg bara vad du är uteefter sá fixar vi resten och jag lovar att göra det riktigt skönt för dig sákom och uppfyll dina fantasier hos mig!Only gentlemen. no anal sex. For your safety and mine I do everything whit condom.Sá ring nu! 0765540108Halvtimma incall: 2000 krEn timma incall: 3000 krEn timma outcall: 3000 kr + taxi kostnaderJag besvarar varken pá sms eller samtal frán privata nummer och tar endast emot seriösa vuxna män.

Detaljer

Staden: Gårdsten, Götaland, Västra Förhållandestatus: Kandidat Orientering: Heterosexuell Längd: 165 - 170 cm Hållning: Slim Utbildning: Utbildning på gymnasienivå Hårfärg: Svart Rökning: Ingen BDSM: Ingen Storlek på koppen: A80 Rakad: Ja Piercingar: Ingen Tatueringar: Ingen