Ung, lycklig, sexig blondin med stora bröst

—- >Lite smått om mig Mitt namn är Donna, jag är en 22-årig helsvensk tjej. Jag finns tillgänglig i sörmland och även då och då i Stockholm. I min kalender på hemsidan kan du se var och när du kan träffa mig.Jag är en allmänbildad, högklassig tjej som erbjuder exklusiva möten.Jag är otroligt lycklig och delar gärna med mig av min energi och glädje.Jag är väldigt skämtsam och alltid lika glad. Jag älskar att få folk omkring mig att må bra och att känna sig älskade.Är du en alldaglig, normal man som vill ha något speciellt ibland? En välförtjänt present till dig själv?Vill du ha en minisemester för att få ny energi? Kom till mig…Jag vill vara tjejen som finns i dina fantasier.Jag är den du vill att jag ska vara.Jag har alltid på mig sensuella klänningar med höga klackar.Jag är 1.70 cm, blond, blå ögon och D-kupa.Allting ingår.Kyssar, smek, analt, oralt, striptease och ett stort leende =)Du får självklart komma hur många gånger du vill.Allting med kondom I regel efterlyser jag dig som är intresserad av att ha en älskarinna att återkomma då och då, någon som man kan lära känna och ha roligt med. Det blir ju lite mer inlevelse och självklart… ännu bättre sex.

Detaljer

Staden: Stockholm, Vasastan Förhållandestatus: Kandidat Orientering: Heterosexuell Längd: 165 - 170 cm Hållning: Ställ in Utbildning: Utbildning på gymnasienivå Hårfärg: Blond Rökning: Ingen BDSM: Ingen Storlek på koppen: D75 Rakad: Ja Piercingar: Ingen Tatueringar: Ingen